O nama

Molersko-farbarski i dekorativni radovi uz kvalitetno izvodjenje i poštovanje rokova.

O nama

SZR LERMO

SZR LERMO je radnja koja se bavi molersko-farbarskim i dekorativnim radovima. Porodična tradicija je prenesena sa oca na sina pa se tako ovim poslom bavimo već duži niz godina. Pod nazivom SZR LERMO poslujemo od 2006 godine.

Naša vizija

Zašto nas izabrati?

Nudimo vam kvalitetno izvodjenje radova i poštovanje rokova. SZR LERMO pored izvodjenja klasičnih molersko-fasaderskih radova izvodi i veliki broj dekorativnih tehnika sa materijalima poznatih proizvodjaca: Oikos, San Marco, Novacolor, Valpaint, Candis, Giorgio Graesan, Coverit…

Naše usluge

Molersko - farbarski radovi

Bavimo molersko-farbarskim i dekorativnim radovima. Porodična tradicija je prenesena sa oca na sina pa se tako ovim poslom bavimo već duži niz godina.

Kvalitet izrade radova

Korišćenjem kvalitetnih materijala postižemo visoke standarde kojima su zadovoljni i investotori i izvodjači. Kvalitet je glavno obeležje naše firme što može da potvrdi veliki broj zadovoljnih mušterija.

Dekorativni radovi

Veliki broj dekorativnih tehnika sa materijalima poznatih proizvodjaca: Oikos, San Marco, Novacolor, Valpaint, Candis, Giorgio Graesan, Coverit

Stojimo na raspolaganju

Tu smo da vam pomognemo i da vas posavetujemo u izboru materijala i boja. Ukoliko želite neke bliže informacije o izvodjenju radova ili vrstama materijala kontaktirajte nas.